Календар тренінгів
Тренінг фінанси для нефінансистів
Майстер-клас ефективна робота в Excel
07.06.2019




Якісне обслуговування гостей HORECA
Одним з ключових моментів професії офіціанта є не вміння віртуозно носити тарілки,
розміщуючи їх від ліктя до кінчиків пальців,
І не здатність наповнювати келих та горнята не втрачаючи краплин,
а вміння контактувати з людьми, з Гостями закладу…
ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ
Офіціанти, бармени та адміністратори ресторану
ЦІЛІ ТРЕНІНГУ
- Познайомити зі стандартами якісного обслуговування Гостей
- Відпрацювати навики ділової етики офіціанта
- Визначити основні очікування Гостей від обслуговування
- Усвідомити значення якісного обслуговування Гостей
- Навчитися конструктивної поведінки у складних ситуаціях з Клієнтами (згідно алгоритму роботи зі скаргами Клієнтів)
В ПРОГРАМІ ТРЕНІНГУ
1. СКЛАДОВІ ЯКІСНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ГОСТЕЙ
- для чого люди приходять в ресторан?
- позиціонування ресторану: особливості обслуговування
- два типи обслуговування
- типологія потреб Гостей
2. ДІЛОВИЙ ІМІДЖ УСПІШНОГО ОФІЦІАНТА
- що має знати успішний офіціант
- що має вміти успішний офіціант
- зовнішній вигляд: головне, щоб «костюмчик сидів»
- позиція у спілкуванні: зверху, знизу, на рівних
- поведінка: різниця між люб’язністю і нав’язливістю
3. ЕТАПИ ОБСЛУГОВУВАННЯ: ЗУСТРІЧ ГОСТЯ:
- як формується перше враження
- встановлення контакту, техніка Small Talk
- невербальне спілкування чи як зрозуміти Гостей без слів
- які питання задавати
- «апетитна» презентація страви/ фірмового рецепту
- розрахунок і коректне прощання «Штирліц знав, запам’ятовується останнє слово!»
4. БИЙ ПОСУДУ – Я ОПЛАЧУЮ!
- профілактика конфліктних ситуацій
- техніки зниження негативних емоцій
- слова каталізатори конфліктів
БІЗНЕС ТРЕНЕР: Ганна Костиря
РЕГЛАМЕНТ: Тривалість тренінгу: 2 дні (16 годин)